Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Hoeveel kost het om Visa on arrival in Indonesië te verkrijgen?



Kosten van Visa on arrival in Indonesië

Het verkrijgen van een Visa on arrival in Indonesië kost $35 voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Extra kosten en betalingsmogelijkheden

Naast de $35 voor het visum kunnen er nog extra kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de luchthaven. Betaling kan contant of met creditcard worden gedaan.

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum nog steeds vereist voor een bezoek aan Bali voor Nederlandse reizigers. Het visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstelling voor kort verblijf

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen is er een visumvrijstelling voor Nederlandse reizigers die aankomen op Bali. Dit geldt voor toeristische doeleinden en is onderhevig aan bepaalde voorwaarden.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visum vereist voor Indiërs naar Bali

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Dit visum kan online worden aangevraagd via de officiële website van de Indonesische overheid of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrij reizen voor kort verblijf

Indiërs kunnen echter ook visumvrij naar Bali reizen voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen. Dit geldt alleen voor toeristische doeleinden en bepaalde voorwaarden zijn van toepassing. Het is belangrijk om de actuele regelgeving te controleren voordat u op reis gaat.



Meer info: visum indonesie 30 dagen

Is een visum vereist voor Indonesië?



Ja, een visum is vereist voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum verplicht om Indonesië binnen te komen. Dit kan een toeristenvisum zijn dat bij aankomst verkregen kan worden of een vooraf aangevraagd visum bij de Indonesische ambassade.

Voor een kort verblijf is een visum bij aankomst mogelijk

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen kunnen Nederlandse reizigers bij aankomst op de luchthaven in Indonesië een visum verkrijgen. Het is belangrijk om de geldigheidsduur van het visum te controleren en eventuele benodigde documenten vooraf te verzamelen.

Is een visum vereist voor Indonesië